Orsa Stenhuggeri AB | Gruvbacksvägen 4, 794 91 ORSA | Telefon: 0250-55 03 30 | info@orsasten.se | Öppet vardagar 8-17

Fotfilen

Den räfflade ovansidan på fotfilen används på hård hud omedelbart efter bad eller fotbad. Stenen ligger bekvämt i handen och avlägsnar effektivt den hårda huden. Stenens släta sida kan användas som peelingsten till resten av kroppen.Stenen kan tvättas, sköljas och desinficeras. Filen ligger på en korkplatta vilket gör den lätt att förvara i badrumsskåpet.

Fotfil av Orsasandsten


Nagelfilen


Tack vare sin osedvanliga täthet i slipkornen ger nagelfilen naglarna en mycket fin och jämn kant. Filen är snedslipad på ena sidan så att den tätt följer nageln.Nagelfilen används även på torra och trasiga nagelband som snabbt blir mjuka och släta igen. Filen ligger i ett skinnetui vilket gör den trevlig att ha liggande framme eller i väskan.

Nagelfil av Orsasandsten


Peelingstenen


Peelingstenen används i ansiktet där den effektivt avlägsnar döda hudceller, ökar blodgenomströmningen, stimulerar cellförnyelse och ger en frisk hud. Ansiktet rengörs grundligt före användning och stenen förs därefter med lätta cirklande rörelser över huden. Peelingstenen har en rundad kant för att lätt kunna följa näsans form.

Efter peelingen avslutas behandlingen med en skön ansiktskräm. Stenen sköljs med varmt vatten och lite tvål.

Använd stenen en till två gånger i veckan eller efter behov. Börja varsamt och prova dig fram. För tunn hud, ytligt liggande blodkärl eller acne bör stenen användas mycket försiktigt.

Peelingsten av Orsasandsten


Beställ våra peelingprodukter från Peelingbutiken. Klicka nedan för att besöka deras hemsida.